vineri, august 17, 2007

EDITIE SPECIALA !!! - Episodul II

Am primit pe adresa redactiei o corespondenta interesanta a ambasadoarei romance din Mexic – Manuela Vulpe. Din zecile de e-mailuri ce vor fi publicate in serial, veti afla lucruri socante despre diplomatia romaneasca, iar in paralel voi face si o retrospectiva a activitatii post-revolutionare a corpului diplomatic roman din Australia.
Pentru cei care nu stiu, mentionam ca Manuela Vulpe a fost ambasador in Australia si a stat la post peste 5 ani, in mandatul oficial de 4 ani ! Ea a preluat pozitia de la fostul ambasador Gaf Deac, care a fost nevoit sa-si paraseasca postul (fiind declarat „persona non grata” de Australieni, prin 1998 !) ) ca urmare a interceptarilor facute de serviciul secret australian, la locuinta dnei Emilia Markakis (decorata ulterior cu Medalia Ordinul Australiei) ce primea amenintari cu moartea fiindca luase atitudine in mod public prin mass-media din Romania, despre implicarea ambasadorului roman Gaf Deac (fost inginer miner din Valea Jiului implicat in mineriade si ajuns prieten foarte bun cu fostul director SRI – Virgil Magureanu) in anturajul traficantilor romani de droguri din Australia. Gaf Deac este cel care l-a recrutat si adus ca investitor strategic la Rosia Montana, pe fostul arestat pentru droguri in Australia - soferul de camion Frank Timis !
Apoi, Manuela Vulpe recruteaza si aduce in Romania ca investitor strategic la privatizarea COMTIM Timisoara, pe Nicolae Cojocaru din Melbourne (acesta infiintase pe la inceputul anilor ’80 echipa romaneasca de fotbal DINAMO – Melbourne ! In Australia organizatii sportive au servit ca paravan pentru traficantii de droguri si operatiunile Securitatii !). Cojocaru este numit apoi consul onorific la Melbourne, pozitie ce o detine si-n prezent, iar Mauela Vulpe primeste o sponsorizare si, in timpul mandatului australian, face un master de $20.000 la Camberra. Ba mai mult chiar, Manuela Vulpe deschide in timpul mandatului ei australian, inca un consulat onorific la Brisbane, si este numita consul onorific o australianca specializata in tranzactii bancare ! Interesant este ca despre existenta acestui consult onorific MAE nu informase cu absolut nimic nici pe fostul consulul general Ovidiu Grecea, nici pe fosta ambasadoare Anca Visan, care veisera la post pe la sfarsitul anului 2004. Acestia au avut neplacuta surpiza sa afle despre existenta acestui consulat onorific romanesc abia cand au primit ghidul tiparit de MAE australian !
Am semnalat la vremea respectiva faptul ca, retragerea lui Grecea din Australia a avut loc numai pentru a proteja operatiunile de spalare a banilor din proveniti din droguri. Ulterior au urmat arestari spectaculase in comunitatea romaneasca, despre care puteti citi la capitolul Presa de pe acest site (n.n. - http://www.spiritofromania.com )!
Am semnalat public chiar faptul ca si Teodor Baconski in vizita sa in Australia a fost tocmai oaspetele acestor retele si ca, intre ei exista o increngatura de tip mafiot. La scurta vreme dupa retragerea lui Grecea, a facut o vizita privata fulger in Australia - si Bogan Olteanu, ce a fost la fel plimbat in acelasi anturaje, tocmai pentru a fi restabilite conexiunilele cu mafia, conexiuni ce fusesera amputate de Grecea.
Am semnalat, de mult, faptul ca structurile mafiote ale fostei Securitati, de facut bani din droguri in Australia, au fost trecute de securistul Teodor Melescanu, din gradina PSD in gradina PNL. Tot parlmentarul prahovean Teodor Melsecanu pare a fi si cel care a tras-o in diplomatie pe inginera in petrol si gaze, prahoveanca Manuela Vulpe. Cert este la scurta vreme dupa venirea la post, consulul general Marius Dragolea a readus mafia traficantilor de droguri in activitatile consulatului. Astfel s-a ajuns ca de la sutele de romani ce participau la activitatile facute de Grecea, in prezent sa-si mai faca aparitia doar cativa romani, ce se mai afiseaza la actiunile lui Dragolea ! Incercarea de a pune in acelasi rand traficantii cu romanii curati, cinstiti, educati, cu diaspora recenta, nu a dus decat la indepartarea in anonimatul societatii australiene a romanilor ce ar fi facut cinste si demnitate Romaniei !
Laurentiu Fulga


Zangy Comment Graphics
Corespondenta cu Adrian Videanu - Primarul General al Capitalei


From: MANUELA VULPE <mvulpe@hotmail.com>
To: avpmb@yahoo.com
Sent: Wednesday, January 3, 2007 7:27:12 PM
Subject: salutari din mexic
Stimate domnule primar general,
A trecut ceva timp de cand am plecat si, desi nu s-ar parea, m-am gandit la dumneavoastra si v-am evocat de multe ori.
Va scriu pentru a va transmite cele mai bune urari la inceput de an. Sa aveti parte de un 2007 cu multe bucurii, sanatate si impliniri in plan personal si profesional. Aveti o sarcina dificila (aceea de a gestiona Bucurestiul), dar se poate si mai rau, va asigur. Mexico City este un cosmar de oras si nu exista zi sa nu ma intreb cu poate fi gestionat. Si este gestionat destul de bine. Am descoperit o capitala grandioasa si foarte frumoasa (moderna, curata, intr-un cuvant impresionanta).
Sper din tot sufletul sa puteti veni in vizita aici. In acest sens, va rog sa imi dati un semnal in ceea ce priveste disponibilitatea si intersul dumneavoastra pentru aceasta parte a lumii. Cred ca experienta Mexicului ar putea fi utila oricarui primar general din lume.
Astept un raspuns,
Pe curand, cu cele mai bune ganduri,
ambasador,
manuela vulpe

Date: Thu, 11 Jan 2007 22:01:08 -0800
From: avpmb@yahoo.com
Subject: Re: salutari din mexic
To: mvulpe@hotmail.com
Stimata doamna ambasador,
Va doresc si eu la rindul meu, ca acest an sa fie cel mai bun din viata d-voastra si implinirea tututror dorintelor. Pe de alta parte, voi analiza oportunitatea unei vizite si cu certitudine voi fi onorat sa va tin la curent.
Pina atunci cele bune,
A.V.

Corespondenta cu „LARA ”

Date: Tue, 26 Jun 2007 19:30:25 -0700
From: lara...@yahoo.com
Subject: datele sosirii
To: mvulpe@hotmail.com
draga mea Manuela ajunng la tine joi 28 iunie la 5.40pm zboru AM 677 AEROMEXICO care vine din FT LAUDERDALE Florida
plec luni 2 iulie la 9.30
sper ca nu ma lasi in aeroport si ca nu am nevoie de visa pt MEXICO
te pup
Lara

Date: Thu, 19 Jul 2007 02:01:50 -0700
From: lara...@yahoo.com
Subject: ce faci draga
To: mvulpe@hotmail.com
astept sa imi dai ok pe skype, dar tu nu ma bagi in seama........... am vesti.......... dupa ce am ajuns din state dupa un drum de calvar cu alitalia am intrat direct la munca............ dar intr-o seara ies eu la barul meu preferat despre care ti am povestit si cunosc un domn........... adica ma asalteaza el pe mine.............. 40 ani, neinsurat, fara copii, elegant, curat..... bulgar, care traieste la monako.......... si uite cum se combina prietena ta................. sex de nota 10+10, tandru, iubitor, cu lumanari, vin rosu............. aparent totul perfect pana se decide lara sa se uite la stiri dupa 2 luni de pauza si afla ca domnul Stamen Stancev este un mafiot care are interdictie sa iasa din RO pt ca este implicat in celebrul proces cu ministru Seres si alti ministri............. ceva in legatura cu privatizari.............. bla, bla........ asa ca eram foarte "pazita" de sri fara ca sa stiu............... ce o sa fac acuma, nu prea stiu.............
tu ce mai faci, cum stau lucrurile cu fat frumos ?
ti-am cumparat sutien
te pup..............

From: mvulpe@hotmail.com
To: lara...@yahoo.com
Subject: RE: ce faci draga
Date: Thu, 19 Jul 2007 13:00:50 +0000
Esti o nebuna....cu "fat frumos" am restabilit legaturile mai de mult; ieri din nou m-am suparat pe el (si nu ii mai raspund la telefon. De data asta NU pentru o femeie). Sunt absolut innebunita cu delegatia care trebuie sa vina poimaine. Nu am dormit de vreo doua saptamani, sunt la pamant fizic si psihic
iti mai scriu eu cand ma eliberez. Adica pe 1 august !
Te pup mult si ai grija de tine.
manuela

Corespondenta cu Teodor Baconski



On 12/13/06, MANUELA VULPE <mvulpe@hotmail.com> wrote:
Hola Teodor ! Cum mai esti ?
Eu, asa si asa. M-am mutat in noul apartament, insa (mereu este un "insa") proprietarul nu a indeplinit toate promisiunile; asa ca, de doua saptamani stau fara televizor (probleme cu instalatia de cablu), pana ieri am fost si fara telefon fix si multe altele... Este un ritm incredibil in Mexic sau, mai bine zis, o lipsa de ritm. Toata lumea este serviabila si promite multe (vorba locala preferata este " a sus ordenes" - adica, ce mai ! toti sunt la ordinele tale), numai ca realitatea este dezamagitoare. Sunt neparolisti, intarzie pe ruptelea, te amana de pe o zi pe... saptamana viitoare. Ma rog, nu ti-am scris ca sa ma plang, ci ca sa vad ce mai faci si ca sa iti spun ca din cand in cand ma gandesc la tine.
manuela

Date: Wed, 13 Dec 2006 08:53:22 +0000
From: teobac@gmail.com
To: mvulpe@hotmail.com
Subject: Re: just to say hello
Poftim, hola Manuela !
Sunt OK. Muncesc mult si altfel. Public mai mult. Am inca un santier acasa, pe exterior. Balamuc. Mexicanii tai imi aduc aminte de portughezii mei. E totusi important ca oamenii stiu, sau macar incearca sa fie "draguti". Sper sa te cablezi, sa te "fixezi" si cu telefonul si sa-ti mearga bine.
O imbratisare, T
PS Iti multumesc pentru fidelitatea sporadica pe care mi-o marturisesti.

On 12/20/06, MANUELA VULPE <mvulpe@hotmail.com> wrote:
Aseara am facut o baie, in noua cada (tip jacuzzi) din noua resedinta. Gandindu-ma la tine, am evocat - si trait - momente din vechea baie (tip jacuzzi), din fosta resedinta din australia.
manuela

Date: Thu, 21 Dec 2006 09:57:07 +0000
From: teobac@gmail.com
To: mvulpe@hotmail.com
Subject: Re:
Uaaauuu ! Am ramas fara grai.
(NR: Parinte, parinte, ce-ai facut parinte, ai cazut in ispita precurviei ? Tac-tu scria poezii si osanale lui Stalin, iar tu spovedisi Vulpea !)

On 1/24/07, MANUELA VULPE <mvulpe@hotmail.com> wrote:
Hi, Teodor,
Vad ca te-ai speriat tare de tot de la ultimul meu mesaj si nu ai mai dat nici un semn de viata (nu ca ai fi fost .... taaaaare generos cu semnele inainte)....
Cam atat. esti bine ?
manuela

On 2/13/07, MANUELA VULPE <mvulpe@hotmail.com> wrote:
Teodor, 14 februarie este memorabila pentru mine nu din cauza sfantului Valentin.
La multi ani, deci. Sper ca ai depasit angoasele pragului de 40 de ani si poti sa spui sincer - asa cum spuneam si eu- ca niciodata nu te-ai simtit mai bine decat la ACEASTA varsta.
Esti bine ?
Te imbratisez si te sarut, cast, asa cum as fi facut-o daca te-as fi felicitat in biroul tau de la MAE.
manuela

Date: Wed, 14 Feb 2007 08:50:32 +0000
From: teobac@gmail.com
To: mvulpe@hotmail.com
Subject: Re: la multi ani
Iti multumesc mult pentru urari. Sper sa fii sanatoasa si sa-ti mearga totul bine.
Pusi,
Teodor

On 4/2/07, MANUELA VULPE <mvulpe@hotmail.com> wrote:
Teodor, just to let you know I was thinking of you.
Ce mai faci ? Ai avut audierea ? Esti bine ? Ma simt - si sunt - departe de tumultul de acasa si numai presa (romana) ma face sa imi imaginez ce nebunie este in politica.... domestica.
Sa nu iti imaginezi, insa, ca eu sunt scutita complet de probleme si ca distanta de casa ma face mult mai linistita. Mircea nu vrea sa ramana aici (cred ca ti-am spus deja), asa ca in curand ma va abandona si se va intoarce acasa, impreuna cu mama.
Lipsa de interes politic fata de Mexic se resimte pregnant in activitatea mea; desi incerc sa supliniesc inertia de acasa printr-o participarea a mea sporita la tot fel de actiuni (in special in mediul academic, unde m-am specializat pe discursuri - in limba spaniola !), ma simt in afara fluxului principal al diplomatiei romane. Aici, ca si in Australia de altfel, sunt foarte bine receptionata, iar aprecierile nu contenesc; dar cui ii pasa ?!

Te imbratisez si sper ca esti bine,
manuela

Date: Tue, 3 Apr 2007 12:45:57 +0100
From: teobac@gmail.com
To: mvulpe@hotmail.com
Subject: Re: mai nimic
draga Manuela,
trebuia sa merg azi la comisiile parlamentare, pentru audieri: au fost amanate, din cauza votului pentru noul guvern. Deficitul democratic, adancit in culisele fetide ale politicii locale, ma pune tot mai serios pe ganduri. In rest, sper sa merg totusi inainte, pe calea deja angajata.
Iti inteleg frustrarile profesionale, dar nu te astepta ca "Bucurestiul" sa reactioneze prea curand la propunerile tale. Asta poate, deocamdata, in tara asta dezbinata si nefericita. Iti urez un Paste fericit si sper sa auzim de bine.
Teodor

From: baconschi@blackberry.orange.ro
To: mvulpe@hotmail.com
Subject: Melancolic
Date: Sun, 3 Jun 2007 22:07:49 +0000
ma mai iubesti ?

From: mvulpe@hotmail.com
To: teobac@gmail.com
Subject: raspuns
Date: Mon, 4 Jun 2007 14:25:19 +0000
Cum n-am primit nici o reactie, m-am gandit sa repet raspunsul si pe vechea adresa de e-mail: "Da !".

From: mvulpe@hotmail.com
To: baconschi@blackberry.orange.ro
Subject: RE:
Date: Mon, 4 Jun 2007 22:16:15 +0000
Credeam-speram-ca... deep down sa intuiesti raspunsul. Nu e nevoie sa il "utilizezi" in nici un fel.
Azi am fost, de fapt, foarte rau. Nu am putut merge la lucru; am stat in pat toata ziua. Oare ti-am spus, nu, ca am ramas singura ? Ai mei au plecat acasa

From: baconschi@blackberry.orange.ro
To: mvulpe@hotmail.com
Date: Mon, 4 Jun 2007 20:30:52 +0000
Subject:
M-ai surprins.. Nu stiu cum sa utilizez raspunsul.. (Cred ca e preferabil sa tinem asta in noi insine) Sper sa fii bine

Date: Tue, 5 Jun 2007 10:35:02 +0100
From: teobac@gmail.com
To: mvulpe@hotmail.com
Subject: mexic
draga Manuela, am inteles de la Cristi Preda ca Mircea s-a intors. Inteleg ca si mama ta. Probabil ca nu aveau si nu aveai de ales. Sper ca te simti mai bine. Nu mai am energie pentru a gestiona "chestia sentimentala"... Sau pentru a provoca noi deceptii. Ma simt insa aproape de tine si sper, sincer, sa nu fii trista, nefericita. ...
O imbratisare, Teodor

From: mvulpe@hotmail.com
To: teobac@gmail.com
Subject: RE: mexic
Date: Tue, 5 Jun 2007 13:12:09 +0000
Teodor, raspunsul meu a venit spontan, simplu, sincer si, mai ales, neconditionat.
Probabil ca asa ti-as raspunde in orice moment din timp in care mi-ai mai pune intrebarea cu pricina. Nu imi place, insa, sa te vad in defenisva. Tot nu ma cunosti ?!?! De ce crezi ca "da"-ul meu s-ar fi dorit o reluare la ceva... irepetabil ? Daca, totusi, raspunsul ti-a satisfacut "cochetaria masculina", inseamna ca a folosit la ceva. Asta pentru ca tot nu stiai cum sa il "utilizezi".
Te rog, nu iti face probleme. Sunt bine. Si sunt convinsa ca si tu esti la fel.
Te imbratisez si eu.
manuela

Coresondente cu Marius Dragolea - Consulul General de la Sydney

From: cgrom@tpg.com.au
To: mvulpe@hotmail.com
CC: embajador@roumania.org
Subject:
Date: Fri, 23 Feb 2007 11:50:28 +1100
Draga Manuela,
Imi face placere sa te anunt ca in ultimul numar al revistei The Diplomat apare un articol despre grupul doamnelor sef de misiune din Canberra. Desi articolul porneste de la datele actuale si, implicit, nu esti mentionata nici tu nici Anca, fotografia care ilustreaza articolul este cea de la dejunul vostru din 2004 cu Downer, in care apari in primul rand, in stanga ministrului. Deci, mi-a facut placere sa te revad. Sper ca totul este bine la voi. M-as bucura sa ne auzim.
Cu cele mai bune urari,
Marius

From: cgrom@tpg.com.au
To: mvulpe@hotmail.com
Subject: Re:
Date: Mon, 26 Feb 2007 09:00:44 +1100
Draga Manuela,
Sper ca ti-a facut placere stirea. Voi incerca sa pastrez revista si sa ti-o aduc in concediu. Unde esti in excursie ?
Pe Fulga l-am linistit eu intr-o anumita masura, dar tot mai da din copite cand si cand.
In rest, toate bune. Tu ce faci ?
Best regards,
M

Corespondente cu Petru Petra - ambasador in Malaezia

From: oprea peter
To: MANUELA VULPE
Subject: Mesaj in lipsa vreunui mesaj
Date: Fri, 16 Mar 2007 05:51:58 -0700 (PDT)
Draga Manuela,
Nu am mai vorbit de mult. Vorbim zilele urmatoare. Ce vreau doar sa-ti spun, ca ieri sau alaltaieri la ziare.ro sau la revista presei MAE era un articol in care erau insirate mai multe persoane care au case de protocol de la stat, desi nu mai au functii. Erai mentionata si tu. Verifica.
Te pup, Petru

MANUELA VULPE wrote:
Petru, acum am reusit sa gasesc articolul. Ce porcarie ! Cred ca stiu a cui e mana: este vorba tot de ... celebrul Ovidiu Grecea. Doar acolitul lui de la Sydney (Laurentiu Fulga) scria mereu ca eu as fi decorata de Ioan Iliescu. Doar el a vehiculat informatia asta. Culmea, ma baga pe mine in categoria PSD - istilor de seamna, cu Dan Nica si Simona Miculescu... si alti revolutionari.
manuela

From: oprea peter
To: MANUELA VULPE
Subject: RE: am cititi articolul
Date: Fri, 16 Mar 2007 22:08:07 -0700 (PDT)
Draga Manuela,
Nu imi dau seama daca este mana lui Grecea. Problema pare a fi lansata de altii, care vizeaza pe cei din PSD, sau vizeaza apartamentele. Dar lipirea ta acolo, cine stie a cui opera poate fi. Apropo de Grecea, au mai fost niste articole, la inceputul saptamanii sau saptamana trecuta, cand presa a scris despre prinderea unor conationali in Australia cu droguri. Atunci, el s-a prezentat la ziare ca unul care tocmai impotriva flagelului respectiv lupta acolo si ca rechemarea lui in tara probabil urmarea tocmai protejarea infractorilor. MAE a primit de la unele ziare o bila neagra pentru aducerea lui inapoi. Eu am citit, si eu, cu oarecare intarziere articolele in cauza pentru ca am fost in Insula Borneo in statul Sabah cu decanul Corpului Diplomatic. Luna februarie a fost o luna aglomerata. La inceput am fost si mi-am prezentat scrisorile in Brunei, apoi am fost la curier in Singapore, si la sfasitu lunii, in Sabah.
Nu stiu daca ai citit informatiile de presa de care iti spun acum privind pe Grecea. Daca nu le-ai citit, merita sa le vezi. Cred ca trebuie sa te gandesti la cineva care sa se intereseze, sa te tina la curent si chiar sa-i dai procura sa intervina daca este cazul, cu casa.
Te pup, Petru

MANUELA VULPE <mvulpe@hotmail.com> wrote:
Petru, este categoric mana lui Grecea (care, te asigur, are conexiile lui la anumite ziare). De altfel, cum ti-ai imagina - daca nu prin tot felul de aliante mai mult sau mai putin curate - ar putea ca unele ziare sa critice revenirea lui in tara ?
Din unele surse (sper ca dezinformate) am auzit ca Grecea ar fi propus pentru postul de Consul General in Shanghai. Ar fi culmea ! Dar acum unde este ? Pentru mine, ar fi mai bine, de altfel, sa plece – oriunde ! - altfel ma va urmari si denigra prin orice mijloace, fiind convins ca retragerea lui de la post mi se datoreaza si mie. In alta ordine de idei, imi imaginez ca Brunei-ul a fost grozav (sa-mi spui cum a fost acreditarea) si la fel si Sabah-ul. Eu, ma "lupt" cu Honduras, Nicaragua, Costa Rica tari interesante, intr-o oarecare masura - dar nu atat de pitoresti ca locurile pe care le... pastoresti tu.
te pup si numai bine.
manuela

Date: Sun, 27 May 2007 20:04:03 -0700
From: ambpetra@yahoo.com
Subject: Pierduta pe mapamond
To: mvulpe@hotmail.com
Mai Manuela,
Foarte greu te mobilizezi sa dai un mesaj. Au fost si Pastele, a trecut si 1 Mai si nici un semn. Nu ti-as mai fi scris daca nu aveam sa te intreb ceva. Anume: la o masa data de mexican inainte de plecarea de acasa a fost si Gogulescu, de la Camera de Comert Prahova. Prin octombrie sau noiembrie i-am cerut niste informatrii despre companii care pot furniza sau construi conducte de petrol. Nu a reactionat cu nici un mesaj. Acum, cineva ma roaga sa-i dau o lista cu ce utilaj in petrol si gaze produce si poate oferi Romania. Daca Gogulescu asta, care e presedinte la Camera de Comert nu raspunde sau nu stie, la cine naiba sa mai intrebam ? Eu tot ii voi scrie, sa vad ce face de data asta.
Probabil esti foarte bine, daca nu ai timp sa scrii o vorba.
Toate cele bune,
Petru

From: mvulpe@hotmail.com
To: ambpetra@yahoo.com
Subject: RE: Pierduta pe mapamond
Date: Mon, 28 May 2007 03:41:03 +0000
Petru, Petru, cred ca ma certi degeaba. Nici tu nu ai fost mai generos cu vestile... Iar eu am mai multe circumstante atenuante: sunt acreditata in cinci tari (in trei mi-am prezentat scrisorile deja, in doua am calatorit in interes de serviciu), am un copil si o mama de care trebuie sa am grija (cu probleme de sanatate, facultati etc) si, bineinteles, destule activitati profesionale (pe Gogulescu l-am avut in misiune economica, alaturi de o delegatie a Camerei de Comert si universitatii de Petrol si Gaze, am avut si o delegatie condusa de o secretara de stat din Ministerul Finantelor+Presedinta EXIMBANK+Director General din fostul MEC, semnare de Acord de cooperare intre MEC din Mexic si Romania, trei conferinte - in spaniola ! - la universitati mexicane, interviuri in anumite publicatii, referendumul celebru, vizita unui consul onorific al nostru de aici, in Romania, pregatire a vizitei lui Bogdan Olteanu care se anunta pentru sfarsitul lunii iulie - si multe, multe, altele). Despre colaboararea pe linie petroliera, trebuie sa iti spun ca sunt dezamagita. Au venit aici reprezentanti ai unor firme din Prahova si, bineinteles, uita totul la intoarcerea in tara. Raspunsurile sunt, de regula, "nu suntem interesati", "este distanta prea mare", "nu avem capacitate" etc. Ii voi da si eu un semn lui Gogulescu pentru a-l stimula sa iti trimita un raspuns.
Eu vin in concediu pe 20 august. Tu, cand ? Si cum iti mai merge ?
Ai mei (mama si Mircea), pleaca definitiv de aici pe 29 mai. Am renuntat si la proiectul cu Anglia pentru Mircea, dupa ce facusem, practic, toate aranjamentele; asa ca fiu-meu isi va vedea visul, de a studia in Romania, implinit.
Te pup si pe curand,
Manuela

( urmariti continuarea in Episodul III ! )

Niciun comentariu: