sâmbătă, octombrie 06, 2007

750 de euro, masteratul cu Elena Udrea

A fost mana dreapta a presedintelui Basescu. S-a facut cunoscuta prin gafe la televiziune la ore de maxima audienta.
Desemnata cea mai sexy persoana publica, Elena Udrea a fost acceptata sa predea un curs de masterat despre geopolitica si geostrategia Marii Negre la Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti. Despre noua profesoara, studentii au parerile impartite, pentru majoritatea aflarea acestei vesti fiind o adevarata surpriza.
Madalina este "boboc" la Facultatea de Istorie si este foarte incantata de cand a vazut-o pe Elena Udrea la deschiderea anului universitar. I s-a parut draguta si sociabila, perfecta pentru postul de profesoara.
"Stiu ca are experienta, deci ar avea masteranzii ce sa invete de la ea", ne-a marturisit tanara studenta. Cand am intrebat-o ce anume i-ar placea sa invete de la proaspata profesoara, studenta de anul I a inceput sa se balbaie. „M-ati luat prin surprindere, nu stiu ce sa va spun...", a raspuns ea. La fel de bine primita a fost si de un grup de baieti, care au exclamat entuziasmati la auzul vestii ca Udrea preda la universitatea lor.
„Elena Udrea, profesoara la noi !?! Cred ca m-as uita numai la decolteul ei, daca mi-ar preda mie", spune Vali, un student din anii mai mari. Elena Udrea are insa si multi opozanti, care o considera necalificata pentru postul pe care l-a primit.
"Dansa este o personalitate publica si nu cred ca este potrivita sa predea aici. Mie mi se pare ca nu este specializata in acest sens, tinandu-se cont de lucrurile cu care a iesit in evidenta. Poate am eu o parere gresita, dar cu siguranta nu m-as duce la masterul la care ea preda", ne-a spus Raluca. La cursul de trei semestre pe care il va preda Elena Udrea sunt inscrisi 159 de masteranzi. Lectiile costa 750 de euro si vor incepe pe 1 noiembrie.

Ioana Nae
Adevarul sambata 6 octombrie, 2007 http://www.adevarul.ro/

Niciun comentariu: