vineri, august 31, 2007

Elena Basescu vrea sa-i conduca pe juniorii PD


Elena Basescu nu mai vrea sa faca figuratie politica.
Fiica cea mica a presedintelui se pregateste pentru un loc in conducerea organizatiei de tineret a PD. Invocand drept motiv „legatura sentimentala cu PD”, Elena Basescu a anuntat ca - la congresul din septembrie - isi va depune candidatura pentru o functie.
„O legatura sentimentala cu PD”
„Mi se pare normal sa candidez, am o legatura sentimentala cu PD si mi se pare ca sunt foarte in masura sa reprezint interesele tinerilor democrati, mai ales ca sunt mult mai motivata decat alti tineri”, a spus fiica presedintelui. Elena Basescu, la insistentele jurnalistilor, a precizat ca nu aspira la functia de presedinte al tineretului democrat.
Mai raman functiile de presedinte executiv si secretar general. Fiica presedintelui este tentata de aceasta din urma deoarece angajarea in cursa pentru pozitia de presedinte executiv ar obliga-o, dupa traditia seniorilor, sa candideze in tandem cu presedintele.
Astfel, candidatul cu care ar face echipa la sefia organizatiei ar putea fi avantajat din start, fiind putin probabil ca junii PD sa voteze impotriva fiicei lui Traian Basescu.
Oficial, Elena Basescu nu a spus care va fi functia pe care si-o doreste, precizand ca o va face abia pe 15 septembrie, cand expira termenul pentru depunerea candidaturilor pentru presedinte executiv si secretar general.
Cei care tintesc sefia organizatiei de tineret au trebuit sa-si depuna pana ieri candidaturile. In cursa s-au inscris Stefan Pirpiliu, liderul tinerilor democrati din Bucuresti, si Cosmin Popp, deputat si presedinte al organizatiei de studenti a PD.
„Tata are dreptul la o relatie proasta cu presa”
Elena Basescu isi doreste o relatie buna cu jurnalistii si spune ca tatal sau are motive sa aiba o relatie ostila cu presa. „Tata are multi ani de vechime in politica, el are dreptul sa aiba relatia cu presa pe care o are. Tata are tot dreptul pentru ca au trecut niste ani, au fost niste conflicte”, a comentat Elena Basescu.

Clarice Dinu
Evenimentul zilei vineri 31 august, 2007 http://www.evz.ro

Niciun comentariu: