vineri, septembrie 07, 2007

Telenovele cu progeniturile lui Basescu si Hrebenciuc


Copiii si rudele politicienilor s-au angajat intr-o telenovela cu nabadai prin cafenele de pe Dorobanti.
E atat de amuzanta toata situatia ca ar putea foarte bine sa stea si la „hot“: e vorba despre cuplul Elena Basescu – Andrei Hrebenciuc. Ii dam totusi bila neagra povestii pentru toata marea asemanare cu o telenovela mexicana facuta in mare-mare graba. Sa recapitulam: dragoste mare intre fiica presedintelui si fiul influentului si controversatului pesedist.
Pana aici, nimic in neregula: oamenii se iubesc indiferent de situatie, am invatat din „Sclava Isaura“. Aflam insa ca tatii (mai ales acela de la Cotroceni) nu sunt de acord cu relatia. Zvonurile prin tabloide vin in avalansa. „Cancan“ informeaza cu umor, printre posibile inselatorii si certuri „conjugale“, ca Elena iese pe furis la mall cu prietenul nedorit de presedinte. Filmul vazut: „Va declar sot si sotie“. Fara comentarii.
E total „unhot“ grupul de copii de politicieni care se „rasfata“ prin zona Dorobanti. Am putea totusi cere ceva mai multa imaginatie. Exact cand ni se parea ca aventurile copiilor puternicilor politicieni de tot felul au inceput sa se normalizeze si tatii lor sa se obisnuiasca cu ideea, mai apare una „tare“: nepoata lui Nastase intervine in relatia transpolitica Elena – Andrei. Nepoata lui Nastase ! Oamenii astia chiar nu stiu sa infiripe un triunghi conjugal apolitic ? Scrie „Star“, cu finetea specifica, despre nepoata Anda: „Apropiatii o catalogheaza pe Anda ca fiind o fetita de bani gata, foarte rasfatata si invatata cu ideea ca totul i se cuvine“. Adrian Nastase e mandru de ea, probabil. Revista da in vileag lupta Elena – Anda. Cele doua s-ar fi certat pe cand erau modele la aceeasi agentie. Iar acum se urasc groaznic si se „sapa“ cu spor in acelasi cerc de prieteni. Andrei Hrebenciuc a gresit grav vazandu-se cu nepoata lui Nastase. Elena a turbat, bineinteles. Urmarea fireasca: loviturile s-au rasfrant inclusiv in tabloide, usor de manevrat cand vrei sa „ingropi“ pe cineva.
La toata aceasta telenovela te uiti ca la OTV. Ori alegi sa privesti si sa razi pana iti amortesc falcile, ori stai, te minunezi vreo doua minute si schimbi repede. Ce rost mai au vedetele muzicante sau actorii si actritele (o forma demodata de entertainment) cand din casele politicienilor ies viitoarele vedete ale mondenului romanesc ?

Dana Canurschi
Cotidianul vineri 7 septembrie, 2007 http://www.cotidianul.ro

Niciun comentariu: