miercuri, septembrie 12, 2007

George W. Bush a suferit un atac cerebral


Problemele de sanatate ale presedintelui american George W. Bush sunt foarte serioase, conform medicului C.L Hallmark, expert neurolog. Acesta sustine ca gura putin stramba a liderului american, precum si alte indicii specifice arata ca destul de recent, George W. Bush a suferit un atac vascular cerebral.
'Faptul ca partea stanga a fetei presedintelui Bush este putin cazuta indica aproape fara urma de indoiala ca liderul a suferit recent un atac cerebral', a sustinut medicul Hallmark. Mai mult, el aduce ca argumente dificultatea lui Bush, uneori, in vorbire, deficientele de memorie sau chiar evidentele probleme de miscare.
Presedintele american, bolnav de mania persecutiei
La analiza starii de sanatate a presedintelui s-au implicat si renumiti psihanalisti americani, precum Justin Frank. Acesta a intocmit profilul psihologic al lui Bush, iar caracteristicile nu-i fac deloc cinste liderului de la Casa Alba. 'Sufera in mod evident de grandomanie, mania persecutiei si se crede cel mai puternic om de pe planeta. Aceste impresii sunt cauzate in general de abuzul de alcool', a mai afirmat Justin Frank.

Alina Vlad
Libertatea miercuri 12 septembrie, 2007 http://www.libertatea.ro

Niciun comentariu: