joi, august 09, 2007

Generalul se iubea cu angajatele in birou

'Academia Catavencu' a publicat, in ultimul numar, un amplu material despre un scandal sexual care a zguduit, de la varf, Armata. Seful Auditului Armatei, general (in rezerva) Mircea-Teodor Vasilescu (57 ani) hartuia si abuza sexual subordonatele.
Unul din ultimele 'atacuri' ale generalului s-a soldat insa cu un esec. Femeia, jurist la directia condusa de Vasilescu, trebuia si ea sa ajunga in patul inaltului functionar din Ministerul Apararii (MAp). Numai ca in loc sa-i satisfaca poftele sexuale generalului, angajata ministerului a dat fuga la DNA si l-a reclamat pe seful ei. Jurista a asternut pe hartie si tot ce ii povestisera colegele despre generalul care nu scapa nici o ocazie de a face avansuri oricarei femei frumoase care i-ar fi taiat calea.
"O doamna plutonier pazea amorezii"
Cele care picau in plasa lui Vasilescu ajungeau in cuibusorul de nebunii al inaltului functionar MAp, amenajat chiar in biroul din minister, iar totul se intampla in timpul programului. Femeile hartuite timp de sapte ani, care de rusine au tacut pana acum, spun ca 'o doamna plutonier le programa si pazea usile sa nu fie deranjati amorezii'. Alte femei, care au refuzat avansurile sexuale, au preferat sa plece.
In urma dezvaluirilor facute de 'Academia Catavencu', ministrul apararii, Teodor Melescanu, l-a suspendat pe generalul amorez si a numit un nou director.

Libertatea joi 9 august, 2007 http://www.libertatea.ro

Niciun comentariu: